Wij stellen 4 vragen aan Amsterdamse D66 leden. In quarantaine. We moeten nog even volhouden. Maar het eind gloort. Wij ronden dan ook af met de vraag; wat is het eerste wat je gaat doen in Amsterdam als straks alles weer mag?

Mohan Verstegen is arts bij het Ministerie van Defensie en lid van D66 Amsterdam. 

Hoe gaat het met je?
Ik ben als militair gewoon aan het werk. Als beleidsadviserend arts gewoon druk nu. Ik slaap een aantal dagen per week op de kazerne (zie foto). En ondanks dat het pittig is, merk ik dat ik mijn baan nog steeds super nice vind. Want net als die schoonmaker, verpleegkundige, vakkenvuller, treinmachinist en al die thuisblijvers, draag ook ik bij. Draag ik bij aan een Nederland dat doorgaat en aan een Nederland dat weer gezond wordt.Wat (een les, een gewoonte, een voorwerp) neem je mee uit deze crisis?

Dat iedereen in essentie dezelfde dingen wil. Veiligheid (lees: gezondheid), liefde en sociaal contact, en zingeving.

Wat neem je níet mee uit deze crisis?
Een sixpack. En dat geeft niet. Chocolade is ook liefde

Wat is het eerste dat je in Amsterdam gaat doen als alles weer mag?

Ik ga naar mijn ouders. Mijn moeder is 70+ en niet gezond. Dus heel lang knuffelen. En dan huilen en lachen tegelijk.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.